top of page

Etäpalaverit ovat tulleet jäädäkseen. Ja hyvä niin. Ympäristö kiittää, ajankäyttö tehostuu. Olemme oppineet, että kohtaamiset hoituvat näppärästi ilman pitkiä ja vaivalloisia siirtymiä paikasta toiseen.

Mutta olemme myös havainneet, että esimerkiksi myyntitapaaminen etänä ei ikävä kyllä useinkaan vastaa sitä laatumielikuvaa, jonka yritys haluaa itsestään antaa. Ääni katoaa, kuva pätkii. Eikä loistavakaan myyjä pääse täysin hyödyntämään persoonaansa. 

Sama pätee myös webinaareihin, työpajoihin ja koulutuksiin, joita toteutetaan kotikutoisesti laptopeilla tai vuokrastudioista. Ensimmäinen vaihtoehto ei useinkaan tarjoa laadukasta kokemusta ja toinen on puolestaan kallis.

 

Mutta nyt asiaan tulee muutos. Voit toteuttaa palaverit, webinaarit, työpajat, esittelyt ja koulutukset laadukkaasti, vakuuttavasti ja elämyksellisesti itsepalveluna omasta studiosta.

 

Voit tarjota joka kohtaamisella asiakaskokemuksen, joka on audiovisuaalinen elämys.


 

MISTÄ OIKEIN ON KYSYMYS? ÄLÄ MIETI, VAAN KATSO PARIN MINUUTIN MITTAINEN DEMOVIDEO. USKALLAMME VÄITTÄÄ, ETTÄ SE KANNATTAA.

Laadukkaita ja persoonallisia etäkohtaamisia
Soveltuu moneen eri käyttötarkoitukseen: etätapaamiset, webinaarit, työpajat koulutukset, viestintä...
Yrityksen brändin mukaista laadukasta viestintää – itsepalveluna yrityksen omista tiloista
Valmiiksi rakennettu studio toimii kaikilla etäviestintäalustoilla

Olkaa minuun yhteydessä, kiitos!

Kiitos yhteydenotosta!

Helsinkiäkin markkinoidaan My Remote Studion avulla

”Tehtävämme on kasvattaa Helsingin kansainvälistä tunnettuutta ja haluamme jättää asiakkaillemme vahvan muistijäljen kaupungista myös etäkohtaamisissa. My Remote Studiomme avulla saamme kiinnitettyä tapaamiset tai tilaisuudet vahvasti Helsinkiin ja tuotua esiin kaupungin vetovoimaa ja toimivuutta.”

Leena Lassila

Director, Global Sales

Helsinki Marketing

bottom of page